Infoa tilauksiin

Windy of Finland toimitus-, maksu- ja palautusehdot

Toimitusajat

Kaikki tuotteemme on varastoituna Helsingissä, joten normaalisti toimitukset toimitetaan 2–5 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetukset toimitetaan Postin kuljetuspalveluiden kautta. Mikäli toimituksiin tulee viivettä, pyrimme ilmoittamaan niistä tilaajalle mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse.

Toimitustavat

Tilaukset toimitetaan asiakkaan valitsemaan Postin noutopisteeseen. Tällä hetkellä tuotteita ei voi tilata perille kantona Postin toimesta. Mikäli kuitenkin toivot tilauksen perille asti toimitettuna Postin toimesta, ole yhteydessä meihin sähköpostitse, niin katsotaan yhdessä, miten saamme kuljetuksen haluamallasi tavalla.

Nouto Postista tai Postin noutopisteestä, Posti Postipaketti:

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen, josta voit noutaa sen saatuasi sähköisen saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella. Lähetys on noudettavissa Postista tai Postin noutopisteestä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Postin pakettiautomaateista lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta.

Tämän jälkeen lähetys palautetaan Windy of Finlandin toimipisteelle. Voit itse ostaa noudettavalle paketille lisää säilytysaikaa kirjautumalla sisään Postin omaan palveluun. Palvelun hinta on 1 €/päivä. Maksimissaan säilytysaikaa voi pidentää 28 vuorokauteen. Minimi säilytysajan pidennys on 5 vuorokautta.

Huomioithan, että pakettiautomaatin ollessa täynnä Posti pidättää oikeuden ohjata paketin automaattia lähimpänä olevaan postitoimipaikkaan noudettavaksi. Käytäntö pätee myös paketin koon ylittäessä automaatin mitat.

Toimituskulut

Toimitus maksaa aina 5,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta. Tämä veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä.

Lähetyksen seuranta

Voit seurata lähetyksen kulkua verkossa. Sähköpostiin lähetetyssä toimitusvahvistuksessa tulee linkki seurantaan. Tämän lisäksi löydät verkkokaupan Oman tilin tilaushistoriasta linkin palveluun, josta lähetystä seurataan. Voit noutaa tilauksen myös seurantatunnuksella.

Tilauksen muuttaminen tai peruuttaminen

Mikäli haluat muuttaa tai peruuttaa tilauksesi, ole sähköpostitse yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian tilauksen tehtyäsi.  

Parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse:

arja.marttinen@windy.fi tai puhelimitse 044 5704318 (arkisin klo 16-19)

Maksutavat

Windy of Finlandin verkkokaupassa asioit turvallisesti ja maksat maksusi Klarna Checkoutilla. Klarna näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla, he välittävät maksun meille.

Lue lisää Klarnan palveluista Klarna.fi

Lue Klarnan Checkoutin ehdot tästä.
Tutustu Klarnan tietosuojaselosteeseen tästä.

Palautusoikeus

Tuotteiden palautus on asiakkaillemme aina ilmaista. Palautusoikeus on voimassa 14 päivää, siitä päivästä lähtien, jolloin noudat tuotteesi noutopisteeltä. Palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, mutta palauttaessasi tuotteen tulee sen olla käyttämätön sekä alkuperäisessä paketissaan.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen väriä tai kokoa, tee uusi tilaus verkkokaupassa ja toimita palautettava tuote alla olevilla ohjeilla meille takaisin.

Klarna huolehtii siitä, että tarvittava maksu palautuu tilillesi, kun olemme vastaanottaneet palautuneen tuotteen ja todenneet sen vastaavan sinulle aikaisemmin toimitettua tuotetta.

Palautus

Ohjeet tuotteen palautukseen:

  • Saat toimituksen mukana palautuslomakkeen, joka sinun tulee täyttää sekä kirjata myös palautuksen syy.
  • Pakkaa palautettava tuote ja laita palautuslomake tuotteen kanssa pakkauksen sisälle.
  • Kiinnitä mukana tuleva palautusetiketti paketin päälle ja toimita se lähimpään Postin toimipaikkaan.

Tuotteiden kuvaukset ja hinnat

Pyrimme esittelemään tuotteet sivuillamme mahdollisimman selkeästi ja varmistamaan että tuotekuvat ovat mahdollisimman lähellä todellisuutta. Erityisesti värien vaihtelu riippuu viime kädessä asiakkaan tietokoneen ja näytön asetuksista ja sen vuoksi tuotteen värit voivat vaihdella fyysisen tuotteen kanssa.

Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevien tuotteiden hinnat ovat euroja ja sisältävät arvonlisäveron 24 %.