Silkkituotteemme

Kaikki silkkiset tuotteemme on valmistettu tarkassa laadunvalvonnassa Chamundi Silk Ltd;n tehtailla maailmankuululla silkkialueella Mysoressa Etelä-Intiassa. Chamundi Silk Ltd on tuottanut laadukkaita silkkituotteita yli 50 vuoden monille maailmanlaajuisesti toimiville brändille. Heidän eettiset arvot ja vastuullisuus tuotteiden valmistumisprosessissa alusta loppuun tekivät minuun vaikutuksen vieraillessani heidän tehtaallaan Mysoressa.

Erityisesti silkkiset torkkupeitot ovat tuotteita, joissa näkyy heidän halu auttaa kyläyhteisöjä parempaan elintasoon, koulutustason parantamiseen ja tasa-arvoisuuteen. Torkkupeittosetit ovat käsintehtyjä ja uniikkeja tuotteita, joiden kautta pienen kylän naiset ovat pystyneet parantamaan oman kylänsä elinolosuhteita ja mahdollistamaan omien lapsiensa koulunkäynnin. Nämä tuotteet on suunniteltu Chamundi Silkin omistajan rva Muthiahnin, tekstiilitaiteilijan sekä kylän naisten kanssa yhteistyössä. Niihin on hyödynnetty silkkitehtaalta ylijääneitä silkkikankaiden paloja, joita kylän naiset ovat iltapäivän teehetkien yhteydessä käsin ommelleet. Tästä työstään he ovat saaneet hyvän korvauksen ja pystyneet samalla huolehtimaan omien kylän lasten turvallisesta lapsuudesta. Monet pienissä kylissä asuvat naiset käyvät raskaissa töissä pitkienkin matkojen takana kotoaan.

Nyt sinullakin on mahdollisuus nauttia näistä laadukkaasti valmistetuista silkkituotteista kotonasi, tutustu valikoimaan kaupassamme.

Sinun on hyvä muistaa, että silkki on herkkä luonnonmateriaali ja suosittelemme sille kuivapesua. Voimakas auringonpaiste etenkin kesäisin voi myös haalistuttaa silkkikankaan värejä, joten vältä niiden sijoittamista suoranaiselle auringonpaahteelle.

Pellavatuotteemme

Luonnonkuituiset pellavatuotteemme on tehty Liettuassa. Liettua on yksi maailman suurimmista pellavan tuottajamaista. Yhteistyökumppanimme Linas Nordic tehtaat sijaitsevat Vilnassa ja he ovat saaneet arvostetun Master of Linen luokituksen, joka on osoitus Euroopassa tuotetusta pellavasta. Samalla se takaa korkean laadun pellavatuotteisiimme.

Kaikki pellavatuotteemme ovat siis laadukkaita ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. On hyvä muistaa, että pellava on luonnostaan herkkä rypistymään, mutta se kuuluu sen luonteeseen. Pellava myös kutistuu ensimmäisillä pesukerroilla noin 14 %.  

Uskon, että näistä luonnonkuiduista valmistetuista tuotteista nautit pitkään.

Tutustu pellavatuotteisiimme